Tarjoamme vuokralle aidatun metsäalueen ja koulutuskentän sekä lämmintä kokoustilaa

KOIRAMETSÄ

Mäntsälän Nummisten idyllisissä maisemissa, istutetun kuusimetsän katveessa, saat nauttia omasta rauhasta koirasi kanssa, treenaten tai ulkoillen. Vuokraamme edullisesti aluetta kasvattajille, yhdistyksille, treeniryhmille, kaveriporukoille tai ihan vaan juuri sinulle turvalliseen koiran ulkoiluttamiseen aidatulla alueella. Aidatun metsäalueen tarkoituksena on tarjota koirille paikka, jossa ne pääsevät toteuttamaan lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan, kuten liikkumaan vapaana ja haistelemaan.

Vajaan hehtaarin kokoinen metsäalue on aidattu 150 cm korkealla verkkoaidalla.  Verkkoaidan päälle on lisätty tiheämpi alaverkko, josta pienetkään koirat eivät mahdu läpi. Koirametsästä löytyy myös aidattu koulutuskenttä sekä koirien aktivointiin tarkoitettu hajutyöskentelyalue ja penturata. Alue on valaistu eli ulkoilu onnistuu myös pimeään aikaan.

Alueella sijaitsee 80 m2 lämmin koulutus/kokoustila. Se on vuokrattavissa pienimuotoiseen kokoustamiseen ja kouluttamiseen. Varusteet: 25 hengelle pöydät ja tuolit, videotykki, kahvin/teenkeittovalmius, siisti ulkovessa. Kokoustarjoilut sopimuksen mukaan.

Metsäalueella on myös 15 hengen grillikota, jossa voi vaikka paistaa makkarat tai keittää nokipannukahvit.

Hinnat

1 koiratalous 20 ,- /h   

2  koirataloutta 36 ,- /h

3 koirataloutta 48 ,- /h

Ryhmät (4-10 koirataloutta) 70 ,- /h, ryhmät yli 10 koirataloutta 95 ,-/h

Kota metsän vuokran yhteydessä 10 ,-

Sähköauton lataus 5 ,-

Hinnat sisältävät alvin 24 %.

Vuokraus pitää sisällään metsän, koulutuskentän, hajutyöskentelyalueen ja penturadan käytön. Koulutustila ja grillikota vuokrataan sopimuksen mukaan. Kaikki toiminnot sijaitsevat samalla aidatulla metsäalueella, jossa ei ole samaan aikaan muita koiria. Alueelta löytyy ihmisille ulko-wc.

Varaukset ja maksaminen tapahtuu ajanvarauskalenterin kautta. Varausvahvistuksen yhteydessä tulee ohjeita alueelle saapumiseen ja omatoimiseen alueen käyttöön.

Jos tarvitset henkilökohtaista opastusta tai haluat käydä myymälässä, varaa aika tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 040 523 8747/ Tanja.

Varaukset myös puhelimella tai sähköpostitse yli 10 koiratalouden ryhmille, yli 2 tunnin vuokriin ja laskulla maksaville.

 

Maksupalvelutarjoaja ja maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Varatun ja maksetun ajan voi siirtää. Jos se ei ole mahdollista, maksu palautetaan kuluitta. Molemmat vaihtoehdot varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.