Ohjeet ostamiseen:

– Selaa sivun alareunaan, josta näkyville tulee ”laatikko”, jossa on kruunun kuva. 

– Paina kruunun alta painiketta, jossa lukee ”Buy”. 

– Klikkaa aukeavasta valikosta ”Sign up” ja täytä vaaditut tiedot. Paina register. 

– Seuraavaksi valitse haluatko päivätilauksen, viikkotilauksen vai kuukausitilauksen. Tämän jälkeen paina ”Next”. 

– Viimeiseksi syötä maksukorttisi tiedot. Jos sinulla on alennuskoodi, klikkaa myös kohtaa ”add voucher” ja syötä siihen koodi. Lopuksi paina ”buy”.

HUOM! Puhelimella ostovalikko aukeaa huonosti ja siitä näkyy aluksi vain kruunun kuva. Selaa alaspäin niin pääset aloittamaan ostamisen. Puhelimella joudut selaamaan lähes jokaisen kentän uudelleen esille, mutta tämä onnistuu kyllä. Joillain puhelimilla voi olla helpompaa, jos puhelimen kääntää sivuasentoon rekisteröitymisen ajaksi.

Ohjeet katseluun:

– Jatkossa pystyt katselemaan liveä samasta kohtaa, jota käytit rekisteröitymiseen. Live lähtee käyntiin painamalla play-kuvaketta.

– Jos et ole kirjautuneena sisälle, ensin sinun tulee klikata ”Buy” ja sen jälkeen ”Login”, jotta pääset kirjautumaan uudelleen sisään. 

– Jos et halua kirjautua joka kerta uudelleen, kannattaa tallentaa käyttämällesi laitteelle tiedot, jolloin pysyt aina kirjautuneena sisään. Moni tietokone ja puhelin kysyy haluatko, että kirjautumistietosi tallennetaan. 

– Voit katsoa liveä useammalla laitteella kirjautumalla samoilla tunnuksilla. Huomaathan, että laitetta vaihtaessasi tulet automaattisesti uloskirjautuneeksi, jos olet aiemmin katsellut liveä toiselta laitteeltasi.

Oman tilin hallinta:

– Jatkossa voit tarkastella omaa tiliäsi liveruudusta kohdasta, jossa lukee ”Account”. Klikkaamalla siitä pääset esimerkiksi tarvittaessa vaihtamaan salasanasi, mutta myös esimerkiksi tarkastelemaan tilaustasi. 

– Jos tarvitse apua tilisi käsittelyyn tai et tiedä kuinka toimia, laitathan viestiä!