ELÄINFYSIOTERAPEUTIN VASTAANOTTO

Johanna Riipinen on valmistunut eläinfysioterapeutiksi vuonna 1995 ja hänellä on pitkä työkokemus niin kuntoutuvien koirien ja kisakoirien kuin kotikoirienkin hoitamisesta. Fysioterapialla voidaan esimerkiksi hoitaa koiran kipuja, korjata virheellisiä liikeratoja ja huoltaa lihaksia.

Hoitokerta maksaa 45 € ja siihen sisältyy aidatun metsäalueen käyttö ennen hoitoa. Useamman koiran omistaja voi ottaa mukaansa ulkoilemaan muutkin koiransa. Johanna työskentelee meillä perjantaisin, mutta tarvittaessa voidaan miettiä muitakin viikonpäiviä. 

BIOLIGHT   -   PULSOITUA PUNA- JA INFRAPUNAVALOA

Biolight on lääkintätekninen tuote, joka tuottaa pulsoitua punavaloa ja lähi-infrapunavaloa. Pulsoitu valo lisää huomattavasti verenkiertoa käsitellyssä ruumiinosassa. Verisuonet laajenevat ja päästävät näin lävitseen suuremman määrän verta. Veri tuo mukanaan happea, joka on ehdottoman välttämätöntä kaikelle parantumiselle ja normaalille solutoiminnalle.
Happi + Energia  =  Jopa puolet nopeampi toipuminen.

Biolight on 14 kansainvälisellä patentilla suojattu menetelmä, joka on käynyt läpi useita tieteellisiä tutkimuksia. Biolight onkin todistettu tehokkaaksi yli 20 kliinisessä tutkimuksessa.

Biolightilla saa apua useaan eri tilanteeseen

  • Valmisteleva hoito ennen harjoituksia tai kilpailua

Biolight valmistelee lihaksia, lisää verenkiertoa joka lisää energiaa ja hapen kulkua ja auttaa näin voiman tuotossa sekä kestävyydessä.

  • Nivel ja jännetulehdukset

Biolight vähentää tehokkaasti tulehdusta, lievittää kipua ja poistaa turvotusta..

  • Lihaskipu ja jäykkyys

Biolight vähentää tulehdusta lihaksissa, lievittää kipua ja rentouttaa

  • Haavat

Haavahoidoilla on uskomaton vaikutus. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu että menetelmä voi parantaa haavoja jopa 70% nopeammin kuin perinteiset hoidot.

  • Turvotus
  • Ihon infektiot

Biolight hoitaa monia iho-ongelmia (esim. karvatupen tulehdus ja pälvikalju) stimuloimalla immuunijärjestelmää ja vähentäen tulehdusta.

Biolight hoitaa monia iho-ongelmia (esim. karvatupen tulehdus ja pälvikalju) stimuloimalla immuunijärjestelmää ja vähentäen tulehdusta. Hoitokohteena voivat olla ihmiset, hevoset, koirat, kissat ja muutkin kotieläimet.

Biolight on turvallinen ja kivuton menetelmä vähentämään kipua ja nopeuttamaan paranemisprosessia, mutta se ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa.

Kun tulet hoidattamaan koiraasi meille, hintaan sisältyy metsäalueen käyttö eli voit ulkoiluttaa koirasi ennen hoitoa.

Hinnat

1 x 30 € (sisältää metsäalueen käytön)

3 x 75 € (sisältää metsäalueen käytön)

Kotikäyntien hintaan lisätään kilometrikorvaukset.