Oletko ennen päässyt seuraamaan aasien elämää, virikkeistämistä tai koulutusta? Tuskinpa! Entäpäs eläinavusteista työskentelyä livenä? Sitä nyt et ainakaan – eläinavusteisia interventioita ei nimittäin koskaan ole kuvattu livenä missään! Nyt aasien ja eläinavusteisen työskentelyn seuraaminen on kuitenkin mahdollista Eläinkuusikon Aasiliven kautta.

Aasiliven kautta pääset seuraamaan Lempi- ja Rebekka -aasien elämää pihatossa 24/7. Aasien arjen lisäksi voit myös tutustua eläinavusteiseen työskentelyyn, jossa vilahtelevat aasien lisäksi Eläinkuusikon koirat. Aasilivessa pääset myös osaksi aasien kouluttamista ja virikkeistämistä. Eläinkuusikon Facebook-sivulla on kiinnitettynä viikko-ohjelma, josta selviää ohjattu toiminta ja myös ruokinta-ajat löytyvät aikataulusta. Kannattaa seurailla aikataulua ja pääset ehkä kuulemaan aasien ihanankamalaa ääntä – ne pitävät sitä esimerkiksi kun ruokaa on tiedossa! 

HUOM! AASILIVE ON TALVITAUOLLA

Ohjeet Aasiliveen rekisteröitymiseen ja käyttämiseen. 

Jos haluat antaa palautetta tai jos haluat kysyä jotain, voit lähettää viestiä Facebook-sivun kautta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@elainkuusikko.fi 

 

The first Finnish Donkey Live! The first live feed of Animal Assisted Interventions!

Through the Donkey Live you are able to follow the lives of Lempi the Donkey and Rebekka the Donkey in an open stable 24/7. Besides the basic lives of donkeys, you are also able to participate in animal assisted intervention sessions as well as training and enrichment of Lempi and Rebekka. On the Eläinkuusikko Facebook page you’ll find the time table for every week and all the sessions with the donkeys and their feeding times are marked there. You’ll be able to hear the wonderful/terrible sounds the donkeys make when they are about to have food!